Crea una llista de correu a lists.wiwiw.org
Pots crear una llista de correu electrònic introduint la informació en el següent formulari. El nom de la llista es farà servir com adreça primària per a enviar missatges a la llista, pel que ha d'estar en minúscules. no podràs fer canvis una vegada que la llista sigui creada.

També has d'introduir l'adreça de correu electrònic de l'amo inicial de la llista. Una vegada que la llista sigui creada l'amo rebrà una notificació amb la contrasenya inicial. Aleshores, l'amo de la llista podrà modificar la contrasenya i incloure o eliminar amos addicionals de la llista.

Si voleu que el Mailman generi automàticament la contrasenya inicial per a l'administrador de la llista, feu clic a «Si», i deixeu el camp de contrasenya de la llista buit.

Has de tenir l'autorització adequada per a crear la nova llista de correu electrònic. Cada lloc web hauria de tenir una clau de creadors de llistes que es pot introduir en el camp del final. Finalment hi ha que ressenyar que també es pot fer servir la clau d'administració del servidor.

Identitat de la llista
Nom de la llista:
Adreça inicial del propietari de la llista:
Voleu que es generi la contrasenya inicial de la llista de manera automàtica?
Contrasenya inicial de la llista:
Confirmeu contrasenya inicial:
Característiques de la llista
S'ha de posar als nous membres en quarantena abans que se'ls permeti enviar missatges a la llista sense moderar? Responeu Si per a retenir els missatges dels nous membres fins l'aprovació del moderador, per defecte.
Llista inicial de llengües disponibles.

Teniu en compte que si no seleccioneu almenys una llengua inicial, la llista farà servir la llengua per defecte del servidor català

Voleu enviar un correu de "s'ha creat la llista" a l'amo de la llista?

Contrasenya del creador de la llista (autenticació):

Torna a lavisualització general de la llista
Torna a lavisualització general administrativa de la llista
Delivered by Mailman
version 2.1.29
Funciona amb el Python GNU's Not Unix Debian Powered